TASUTA TARNE EESTI SISESELT ALATES 99€

Raseerida, vahatada või midagi muud?

Kõigile kehakarva omanikele, kes soovivad neid vähemal v rohkemal määral piirata – kas olete kunagi taibanud küsida, kuidas mõjuvad eri karvaeemaldusmeetodid meie kehale?

Aastaid tagasi käisin ma regulaarselt vahatamas. Ülivalus oli IGA kord. Mõnel päeval kannatasin paremini ära, enamjaolt proovisin pisarad silmis meenutada, kas sünnitamine oli valusam või mitte.

Mis tekitas minus suure punase küsimärgi oli väide, et ajaga harjutakse vahatamisest tuleva valuga ära. Kuidas see siis täpsemalt toimib? Kas õigem oleks sõnastada, et ajaga vahatatavad piirkonnad TUIMESTATAKSE ära ja keha õpib valu mitte tähele panema, seda alla suruma ja lõpuks isegi mitte tundma? Umbes nagu mistahes ebameeldiva korduva situatsiooniga, kust pole väljapääsu.

Minu bikiinipiirkonnas? Tänan, ei!

Pärast selle teadmise kohalejõudmist ma neid protseduure enam ei kasutanud ja naasesin vana hea raseerija juurde.

Liigume ajas aastaid edasi tänasesse päeva ning pean tunnistama – ma ei ole lõpetanud otsimast vahendit, mis aitaks karvad eemaldada efektiivselt, valutult ja kestvalt, millest tulenevalt alustasin hiljuti (väidetavalt valutu) laserepilatsiooni kuuriga (kokku 6-10 korda). Ma olen umbes poole peal ja pean tunnistama – see on minu jaoks sama valulik kui vahatamine. Protseduuri läiviija saab reguleerida laseri tugevuse astet ning alati on ta pidanud võimsuse pea kõige madalamale keerama, et ma ennast kringliks ei käänaks. Kehasõbralik? Ei. Traumaatiline? Minu privaataladele mingil määral jah. Ainus, mis mind lohutab, on asjaolu, et protseduure kokku on suhteliselt vähe võrreldes ükskõik, millise teise turul oleva võimalusega, ning kui mõned korrad veel käia, siis peaks karvamurega olema ühel pool terveks eluks. Kõlab igatahes paremini kui igakuised epivisiidid.

Kokkuvõtvalt – minu arvamus on, et iga pikalt kestev ja regulaarne protseduur meie intiimpirkonnas, mis põhjustab valu, võib tuua kaasa tuimuse ja tundlikkuse kadumise. Ma pigem valin vähem mugava variandi žileti näol kui et käin iga kuu elu lõpuni pingi peal piinlemas. Ning kui laserepilatsioon ennast ka ära ei tõesta, siis ma vabandan enda yoni ja rahakoti ees ning naasen oma vana hea Venuse juurde

Pane ennast kirja ootelisti. Teavitame sind kohe, kui toode on taas saadaval.

No fields found, please go to settings & save/reset fields